Jedlá sú podávané formou bufetových stolov v pestrej ponuke jedál domácej i zahraničnej kuchyne.

Ponúkame vyváženú stravu s ohľadom na rôzne typy diét ako:

  • delená,
  • šetriaca,
  • racionálna,
  • žlčníková,
  • nízkocholesterolová,
  • redukčná,
  • diabetická.

Vyhovieme samozrejme aj vegetariánom a celiatikom. V ponuke je denne bohatý výber šalátov v samoobslužnom šalátovom pulte.

Spôsob a čas výdaja stravy

Vzhľadom na prijaté opatrenia vyplývajúce z nariadení RÚVZ BB a ÚVZ SR v súvislosti so šírením koronavírusu COVID-19, je stravovanie podávané v zmenenom režime, nasledovne:

Stravovanie formou bufetových stolovPondelok – Nedeľa
Raňajky –  teplé jedlo na objednávku z aktuálneho výberu pri raňajkách, ponukový stôl: müssli, vločky, jogurty, ovocie – k dispozícii v obaloch 8:00 – 9:30 hod.
Obedy –  formou servírovania – výberom z aktuálnej ponuky a jedálneho lístka 12:00 – 13:30 hod.
Večere –  formou servírovania – výberom z aktuálnej ponuky a jedálneho lístka + dezert, ovocie podľa ponuky 17:00 – 18:30 hod.

Kapacita jedálne: 100 miest