MÝTO SKI & BIKE PARK

Lyžiarske stredisko je situované na severných svahoch predhoria Nízkych Tatier, tesne pri dôležitom cestnom ťahu z Banskej Bystrice cez Podbrezovú, smerom na Poprad. Ponúka spolu 4600 m lyžiarskych tratí.

Orientácia, kofigurácia a výnimočný charakter kopca, ktorý spĺňa svojimi parametrami (homologizácia pre FIS preteky) všetky predpoklady pre kvalitnú lyžovačku nielen pre náročných, aktívnych lyžiarov, ale aj menej zdatných a začiatočníkov.

Prepravu lyžiarov zabezpečuje nová štvorsedačka POMA UNIFIX s kapacitou 2000 osôb/hod, ako aj 4 vleky, s celkovou prepravnou kapacitou 2 900 osôb/hod.

Dnes si nevieme predstaviť kvalitnú lyžovačku bez doplnkových služieb, ku ktorým patrí novovybudované reštauračné zariadenie s kapacitou 250 ľudí so širokou ponukou jedál a nápojov, bufety, sociálne zariadenia, lyžiarska škola, škôlka s fundovanými inštruktormi, požičovňa lyžiarskych potrieb, ktorá zabezpečuje aj sprievodný servis.

Veľkokapacitné bezplatné parkovisko sa nachádza priamo v lyžiarskom areáli. Nový čipový lístkový systém so všetkými spomínanými službami vedia vytvoriť dobrú atmosféru pre kvalitnú lyžovačku.